Chat

Werkzaamheden bij UniCarriers Netherlands

UniCarriers Netherlands heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij UniCarriers Netherlands

Specialist in intern transport

Bij de term transport denken we vaak aan vrachtwagens, treinen, boten en vliegtuigen. Maar bij UniCarriers Netherlands ligt de focus juist helemaal op intern transport. De nadruk ligt op heftrucks, magazijntrucks en automatisch geleide voertuigsystemen (AGV's). Als aanvullende diensten kunnen klanten ook bij UniCarriers Netherlands terecht voor magazijnstellingen, veiligheidsproducten, trainingen, analyses en adviezen. Met jouw kennis en ervaring kun je hier klanten helpen aan een perfect afgestemd en optimaal renderend intern transport.

Training en onderhoud

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening die UniCarriers Netherlands biedt, is training. Medewerkers van klanten kunnen altijd veiliger en efficiënter werken dan ze al doen. Daar helpt een training bij en misschien ga jij die wel geven binnenkort! Verder is goed onderhoud cruciaal. Daarom zoekt UniCarriers Netherlands vaak onderhoudsmonteurs die zorgen dat de interne logistiek van klanten zo snel mogelijk weer draait.

Maak kennis met 1300 nieuwe collega’s

In 9 verschillende landen heeft UniCarriers maar liefst 1300 medewerkers. Je krijgt er dus ineens heel wat collega’s bij als je hier aan de slag gaat. De werkomgeving in Enschede is persoonlijk en informeel. Ondanks de grootte van de organisatie, zijn de lijnen kort. Het bedrijf groeit nog steeds, dus jouw inbreng hierbij is van harte welkom. Bekijk de vacatures van UniCarriers Netherlands en solliciteer op de functie die bij jou past!

Ondanks de grootte van de organisatie, zijn de lijnen kort.