Chat

Werkzaamheden bij Metin Logistics

Metin Logistics heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Metin Logistics

Ruim 20 jaar transportervaring

Sinds 1998 is Metin Logistics, opgericht door Metin Karakus, actief in de transportbranche. De ruim 20 jaar ervaring komt goed van pas tijdens de diverse werkzaamheden. Naast regulier transport verzorgt het bedrijf namelijk ook intermodaal transport via truck, boot, trein en/of vliegtuig. Elke klant krijgt een transportvoorstel op maat. Daarom ligt de klanttevredenheid zo hoog.

Benelux, Italië en Turkije

Vanaf het allereerste begin vervoert Metin Logistics al goederen vanuit het hoofdkantoor in Oldenzaal naar Turkije. Het aantal vrachtwagens groeide en dat gold ook voor de dienstverlening. Inmiddels is het bedrijf ook gespecialiseerd in transport van en naar de Benelux en Italië. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden voor Metin Logistics. Past dat precies bij jou? Solliciteer dan!

Bied jij de beste service?

Een ander belangrijke factor in het succes van Metin Logistics is de optimale service die het bedrijf biedt. Service zit zelfs in de missie van het bedrijf verankerd, want de klant moet altijd tevreden zijn. Daarom worden goederen met de grootste zorg behandeld en kunnen klanten rekenen op snel en efficiënt transport met de flexibiliteit die zij wensen. Als jij servicegericht bent en je wilt deze eigenschap optimaal benutten, dan kan dat bij Metin Logistics!

Elke klant krijgt een transportvoorstel op maat. Daarom ligt de klanttevredenheid zo hoog.