Chat

Werkzaamheden bij Leemans Transport

Leemans Transport heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Leemans Transport

Familiebedrijf van ruim 90 jaar oud

In 1928 werd Leemans opgericht in Vriezenveen. Inmiddels is er een complete Leemans Groep, waarvan Leemans Transport een onderdeel is. Naast grondverzet, afvalverwerking en het aanleggen van wegen is het bedrijf namelijk ook actief op logistiek gebied. Met een strategisch netwerk bedient zij haar klanten ver over Europese grenzen. Intermodaal transport voor nationale en internationale klanten is dagelijkse kost. Net als warehousing, op- en overslag van pallets en bulkgoederen.

Uitgebreid wagenpark

Voor de aannemerstak van het bedrijf, zijn er eigen zandwinningen. En al dat zang moet natuurlijk vervoerd worden naar de plaatsen waar het nodig is in grond-, weg- en waterbouwprojecten. Hiervoor beschikt Leemans over een uitgebreid wagenpark met eigen kranen, laadschoppen, en zandauto’s. Je ziet het: er is genoeg te doen hier als je een baan zoekt in de logistiek!

Aanvoer en afvoer

Op infragebied is Leemans actief voor diverse gerenommeerde railbouwers en onderhoudsbedrijven. De eigen graafmachines en het gespecialiseerde personeel zijn een groot pluspunt. Maar dat geldt ook voor het logistieke aspect. Leemans Transport verzorgt namelijk het transport van o.a. nieuwe en gebruikte ballastgrind. Maar ook gebruikte of gesloopte bouwmaterialen vervoert en verwerkt het bedrijf volgens de huidige milieunormen. Klinkt dat als iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Met een strategisch netwerk bedient Leemans Transport klanten ver over Europese grenzen.