Chat

Werkzaamheden bij Op- en Overslag Twente

Op- en Overslag Twente heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij Op- en Overslag Twente

Expert in bulkgoederen

Op- en Overslag Twente is, zoals de naam al aangeeft, gespecialiseerd in de op- en overslag van bulkgoederen. Vanuit het logistiek centrum in Hengelo worden er vooral landbouwproducten geladen en gelost, maar ook alle andere soorten bulk. De ligging direct aan het Twentekanaal en slechts 10 kilometer van de Duitse grens maakt Op- en Overslag Twente voor klanten een perfect partner voor vervoer tussen Duitsland en het oosten van Nederland. Wil jij daarbij helpen? Dat kan!

Optimale flexibiliteit

De loscapaciteit van Op- en Overslag Twente is maar liefst 400 tot 500 ton per uur. Het logistiek centrum heeft een totale opslagcapaciteit van 45.000 ton. De twee loskades aan het kanaal zijn elk voorzien van een snelle hydraulische kraan, met een capaciteit van 300ton per uur. Goederen tijdens de lossing wegen? Dat kan met een geijkte weeginstallatie. Daarna is de keuze aan de klant om de goederen in Hengelo op te slaan of direct verder te transporteren. Deze flexibiliteit verwacht Op- en Overslag Twente ook van medewerkers. Dat past wel bij jou, toch?

Zelfs verpakken is mogelijk

Uiteraard kunnen klanten hun goederen ook over de weg aanvoeren. Speciaal daarvoor beschikt Op- en Overslag Twente over een snelle stortput en diverse loodsen waar de goederen gekipt kunnen worden. Tot slot biedt het bedrijf ook het verpakken van bulkgoederen in bigbags aan. Kortom: als je hier wilt werken, kun je alle kanten op.

Als je hier wilt werken, kun je alle kanten op.