Chat

Werkzaamheden bij Ewals Cargo Care

Ewals Cargo Care heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Ewals Cargo Care

Al meer dan 100 jaar

Logistieke producten en diensten die precies passen bij de eisen van de markt en behoeften van de klant, daarin is Ewals Cargo Care gespecialiseerd. Of het nu om lokaal of internationaal transport gaat, het kan allemaal. Zeker omdat het bedrijf zijn krachten graag bundelt met andere transportpartners om zo nog meer mogelijkheden te kunnen bieden. Al meer dan 100 jaar is Ewals Cargo Care een grote naam in transportland. Zeg nu zelf: daar wil jij toch best werken?

Familiebedrijf

Het bedrijf is opgericht in 1906. Al vanaf de begintijd stond samenwerking voor Ewals Cargo Care altijd centraal. Dat is dé reden dat het bedrijf nu een logistieke partij is die een groot Europees netwerk combineert met lokaal ondernemerschap. Dat kan alleen maar door goede samenwerking. Met partners én in het eigen team. Je zult al snel ervaren dat je gemakkelijk wordt opgenomen in dit mooie familiebedrijf. 

Investeer in jezelf!

Het begon met paard en wagen, maar inmiddels is er bij Ewals Cargo Care transport mogelijk met alle moderne middelen. Kies je voor dit bedrijf, dan heb je ineens ruim 2.400 collega’s in 17 Europese landen. En daar ga jij mee samenwerken. De informele bedrijfscultuur en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zal je goed in de oren klinken. Investeer jij graag in jezelf? Solliciteer dan hier!

Je zult al snel ervaren dat je gemakkelijk wordt opgenomen in dit mooie familiebedrijf.