Chat

Werkzaamheden bij Hein Heun

Hein Heun Sloopwerken heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

 

Werken bij Hein Heun

Transport na sloopwerk

De naam zegt al precies wat Hein Heun Sloopwerken doet. Als echte specialist verzorgt het bedrijf niet alleen totaalslopen, maar ook renovatieprojecten, retailsloop, asfaltrippen en slopen van infra, bruggen of wegdekken. Is er een specialistische klus waarvoor een gespecialiseerd sloopbedrijf nodig is? Dan regelt Hein Heun Sloopwerken dat. Inclusief het transport van het gesloopte materiaal. Dat is waar jouw expertise om de hoek komt kijken. Want hoe vervoer je alles zo efficiënt mogelijk?

Omgekeerd bouwen

Tegenwoordig is slopen heel anders dan vroeger. Noem het liever omgekeerd bouwen, want van elk gesloopt onderdeel wordt vooraf bekeken hoe het nog hergebruikt kan worden. Dat heeft niet alleen gevolgen voor de sloopmethode, maar ook voor het transport van het materiaal dat hergebruikt kan worden. Het hele team van Hein Heun Sloopwerken heeft al ruim 35 jaar ervaring in de branche en kan hierdoor jou als nieuwe collega prima inwerken. 

Werken bij een toonaangevend bedrijf

Typerend voor Hein Heun Sloopwerken is dat het een internationaal opererend, toonaangevend en modern sloopbedrijf is met goed opgeleid personeel, een uitgebreid en nieuw machinepark, eigen transportmiddelen en verdeeld over 3 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Duitsland. Wil jij ook voor projectontwikkelaars, de overheid, architecten, (bouw-)aannemers én particulieren werken? Solliciteer dan op een interessante functie.

Het hele team van Hein Heun Sloopwerken heeft al ruim 35 jaar ervaring in de branche en kan hierdoor jou als nieuwe collega prima inwerken.