Chat

Werkzaamheden bij Sesam

Werken bij Sesam

Een echt havenbedrijf

Al ruim 80 jaar is Sesam actief als bedrijf. Aan de Kanaalstraat in Enschede vind je het uitgebreide bedrijfsperceel van zo’n 22.000 m2 groot. Inclusief een 70-tons weegbrug, opslagsilo’s, twee kraanbanen met kraan, opslagbunkers en trechters. Kortom: alles is aanwezig voor op- en overslag van goederen van weg naar water en andersom. Klinkt dit als dé werkplek voor jou?

Zand, grind en nog veel meer

De loskade van Sesam aan het Twentekanaal is 400 meter lang en er kunnen schepen aanleggen van maximaal 1500 ton. Sesam verkoopt zand, grind, basalt en splitten aan de beton- en asfaltindustrie, wegenbouw, groothandel, tuinders, hoveniers en nog veel meer professionele markten. Logisch dat deze grote hoeveelheden dan ook vervoerd moeten worden naar de nieuwe eigenaar. Dat proces heeft Sesam dus helemaal in eigen huis. En daar kun jij een onderdeel van worden.

Ligt jouw toekomst hier?

Vroeger was Sesam vooral actief in op- en overslag van textiel, nu dus in onder andere zand en grind. Dat geeft al aan dat het een flexibel bedrijf is dat inspeelt op de wensen en kansen in de markt. Wil jij hier je eigen plek vinden en een rol van betekenis spelen in de toekomst? Solliciteer dan op een vacature van Sesam die bij jou past.

Wil jij hier je eigen plek vinden en een rol van betekenis spelen in de toekomst?