Chat

Werkzaamheden bij Huiskamp Transport

Huiskamp Transport heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Huiskamp Transport

Over weg en water

Huiskamp Transport is elke dag bezig met het realiseren van terreinen en infrastructuur voor bedrijven en overheden én is dienstverlener voor bouw, infra en industrie. Daar komt heel wat transport bij kijken. Vandaar ook de eigen weegbrug van het bedrijf. Dankzij 15.000 m2 buitenopslag en 80 meter kade in de haven van Enschede is Huiskamp Transport perfect voor het overslaan van goederen. Hier kunnen schepen tot 110 meter aanmeren voor overslag van water naar weg en andersom. Lekker afwisselend dus!

Bulk, machines en overig

Uiteraard heeft Huiskamp Transport een wagenpark met kippers voor bouw en infra. Geschikt voor zand, grind, granulaat en grond. Maar ook voor het transport van verontreinigde grond, afvalstoffen en asfalt. Daarnaast zijn er (semi-)diepladers voor het vervoer van machines en overig transport. De diversiteit maakt Huiskamp Transport tot een leuke werkgever.

Heb jij diesel in het bloed?

Ga je voor een baan bij Huiskamp transport, dan werk je altijd met modern materieel in een hecht team van trotse en vakbekwame collega’s. Of zoals ze het zelf zeggen: met diesel in het bloed en aarde aan de handen. Voel jij je thuis tussen deze gepassioneerde logistieke professionals, bekijk dan eens de vacatures om te kijken of er iets voor je tussen zit.

Met diesel in het bloed en aarde aan de handen