Chat

Werkzaamheden bij Parcel.nl

Parcel.nl heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij Parcel.nl

Pakketten en stukgoederen

Parcel.nl en de voorlopers van het bedrijf hebben al ruim 30 jaar ervaring als familiebedrijf in de transportsector. De belangrijkste dienstverlening bestaat uit het afhalen en afleveren van pakketten en stukgoederen voor klanten, distributeurs en vervoerders. Maar daar komen nog aanvullende services bij, zoals het verzorgen van douaneafwikkelingen, opslag/distributie en koeriersritten. 

Gemakkelijk voor klanten

De huidige handelsnaam Parcel.nl is actief sinds 2003 en vanaf dat moment ging de groei hard. Vandaar dat er steeds weer nieuwe medewerkers nodig zijn om alles in goede banen te leiden. Waar het om gaat is dat klanten gemakkelijk toegang hebben tot een verzenddienst voor pallets en pakketten. Of het nu gaat om particuliere of zakelijke ontvangers, waar ook ter wereld, als je bij Parcel.nl werkt dan werk je mee aan een zo efficiënt mogelijk logistiek proces.

Internationaal gebruikte verzendapplicatie

Het verwerken van pakketten kan altijd efficiënter. Daarom heeft Parcel.nl flink geïnvesteerd in de eigen verzendapplicatie Parcelpakket/Logicparcel. In diverse landen wordt deze applicatie nu gebruikt door verschillende depots. Pakketten invoeren en afwikkelen is nu nog eenvoudiger, mede door rechtstreekse koppelingen met de software van de klant. Hou je van een bedrijf waar automatisering hand in hand gaat met persoonlijk contact? Dan zit je goed bij Parcel.nl!

Een bedrijf waar automatisering hand in hand gaat met persoonlijk contact.