Chat

Werkzaamheden bij Apollo Vredestein

Apollo Vredestein heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Apollo Vredestein

Miljoenen banden om te vervoeren

Heb je een voertuig met vier of twee wielen? Dan is er een kans dat je daarop banden gemonteerd hebt zitten van Apollo Vredestein. Deze grote speler in de bandenbranche produceert en verkoopt elk jaar meer dan 6 miljoen banden voor auto’s, voor agrarische en industriële toepassingen en voor tweewielers. Over de hele wereld zijn ze te vinden én worden ze gewaardeerd om hun vernuftige design en technische innovaties. Mede daardoor is het voor de medewerkers een fijne plek om te werken. En zeg nu zelf: de ultieme logistiek is toch het transport van banden?

Aanpakkers gezocht

De meeste vacatures die Apollo Vredestein heeft in Enschede, zijn te vinden binnen de afdeling Logistiek & Montage. Ben jij de versterking die hier nodig is? Dan weet je vast en zeker van aanpakken en kun je fysiek wel tegen een stootje. De meeste mensen starten bij Apollo Vredestein als lader en groeien vanuit deze functie door binnen het bedrijf. Zo kun je dus met hard werken steeds verder komen.

Jouw toekomst

Werken bij Apollo Vredestein betekent onderdeel zijn van een organisatie met korte lijnen. Beslissingen worden snel genomen en er is een groot aantal functies waarop je kunt solliciteren. Het wordt vooral gewaardeerd als je flexibel en zelfstandig kunt werken, maar toch is er altijd overkoepelende samenwerking nodig om succesvol te kunnen zijn. Daarom staat je passie voor je werk voorop. Als jij de toekomst hier ziet zitten, ziet Apollo Vredestein toekomst in jou. 

Werken bij Apollo Vredestein betekent onderdeel zijn van een organisatie met korte lijnen.