Chat

Werkzaamheden bij Vivochem

ViVoChem heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Vivochem

Expert in chemische distributie

Klanten die chemicaliën veilig afgeleverd willen hebben op de locatie van hun keuze en het moment van hun keuze zijn bij ViVoChem aan het juist adres. Of de producten nu verpakt moeten worden in vaten, cans, IBC’s of bulk: het kan allemaal. En jij kunt daarbij helpen! Door aan de slag te gaan voor ViVoChem duik je in een wereld die draait om veiligheid, efficiëntie en uitdaging.

Verantwoorde warehousing

Veel klanten hebben niet zelf de mogelijkheid om chemicaliën op een verantwoorde manier op te slaan. Daarom biedt ViVoChem ook warehousing aan. Zo worden voor klanten de risico’s die opslag van chemische producten met zich meebrengen tot een minimum beperkt. Een veilige gedachte, letterlijk. Uiteraard is de export van deze opgeslagen producten ook in goede handen bij ViVoChem. Dankzij de juiste kennis en know-how is het bedrijf een ideale partner voor klanten.

Open samenwerking

In de ambitie van ViVoChem neemt samenwerking een belangrijke rol in: ‘Wij willen in een team open met elkaar samenwerken. Daarbij zijn we ons bewust van de sociale verantwoordelijkheid. Door wederzijdse, eerlijke uitwisseling scheppen we transparantie en de mogelijkheid tot meer zelfverantwoordelijkheid.’ Spreekt deze aanpak je aan? Solliciteer dan op één van de functies!

Door aan de slag te gaan voor ViVoChem duik je in een wereld die draait om veiligheid, efficiƫntie en uitdaging.