Chat

Werkzaamheden bij Timberland

Timberland Europe heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij Timberland

Reusachtig distributiecentrum

Je hebt vast wel eens het distributiecentrum van Timberland Europe gezien als je over de A35 bij Almelo rijdt. Het is namelijk niet te missen, want het is maar liefst 52.000 m2 groot. De welbekende schoenen, kledingstukken en andere producten van Timberland staan hier met honderdduizenden tegelijk opgeslagen. Klaar om te worden vervoerd naar klanten in binnen- en buitenland via de 48 docks in het reusachtige DC. Indrukwekkend, nietwaar? Een bijzondere plek om te werken!

Europa, Midden-Oosten en Afrika

Het werk dat je doet bij Timberland Europe heeft invloed op de levens van talloze klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dat is het afzetgebied waarvoor het DC in Almelo verantwoordelijk is. Binnen het DC houd je je samen met je collega’s bezig met het ontvangen, verwerken en versturen van producten volgens de eisen van de markt.

Ontwikkel jezelf en je talent

Typisch voor medewerkers van Timberland Europe is een hands on mentaliteit, meedenkend vermogen, je verantwoordelijkheid nemen en zeker ook je eigen ideeën hebben. Heb jij het talent dat hier aangemoedigd en uitgedaagd gaat worden? Hier krijg je de kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Benieuwd welke toekomst er voor jou bij Timberland is weggelegd? Ontdek hier jouw carrièremogelijkheden.

Een bijzondere plek om te werken!