Chat

Werkzaamheden bij DHL Parcel

DHL Parcel Netherlands heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij DHL Parcel

Grootste logistieke bedrijf ter wereld

Iedereen kent DHL. Logisch, want het is het grootste logistieke bedrijf ter wereld. Je hebt vast wel eens een pakketje verstuurd of ontvangen via DHL. Er werken maar liefst 500.000 mensen in meer dan 220 landen en regio's. Heb jij, net als zij, een passie voor logistiek? Kom dan werken bij DHL en laat je zakelijke klanten groeien en nieuwe markten bereiken. Vanuit de terminal in Hengelo wordt de logistiek gerealiseerd voor heel Twente en groot deel van de Achterhoek. Daar kun jij een bijdrage aan leveren!

Ook als werkgever de beste

De ambitie van DHL Parcel Netherlands is om niet alleen de beste logistieke dienstverlener te zijn, maar ook de best werkgever. Daarom kun je rekenen op stimulering van je persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat jij het verschil kan maken binnen ons bedrijf en daarom steunen wij jou. Van een (heftruck)chauffeur tot een logistiek medewerker, iedereen draagt zijn steentje bij aan het succes van DHL. Dat wordt nooit vergeten.

Dol op een uitdaging?

Respect voor jouw kwaliteiten en talent. Maar ook een duidelijke focus op resultaten. Dat mag je verwachten als je gaat werken voor DHL Parcel Netherlands. Zoals wij het zelf zeggen: Je werkt naast mensen die trots zijn op hun organisatie en een positieve aanpakkers mentaliteit hebben. Elke dag is anders, we zijn dol op een uitdaging en doen alles met een glimlach op ons gezicht. Ontdek de spirit van DHL en zet vandaag nog de volgende stap in jouw carrière!

Ontdek de spirit van DHL en zet vandaag nog de volgende stap in jouw carrière!