Chat

Werkzaamheden bij The Blue World

The Blue World heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij The Blue World

Maritieme oplossingen

Vernieuwende maritieme concepten en innovatieve scheepsontwerpen, dat is waar The Blue World in gespecialiseerd is. Ben je dus een liefhebber van alles wat met scheepvaart te maken heeft, dan ben je hier aan het juiste adres. Van scheepsontwerp en -bouw, makelaardij en advies tot exploitatie en waterbouw: The Blue World weet precies hoe de vragen van klanten het beste beantwoord kunnen worden. Als jij ook in maritieme oplossingen denkt, is dit dé werkplek voor jou.

Ontdekkingsreis

Vrachtschepen, sleepboten, kraanschepen, duwboten, tankschepen, recreatieschepen… met The Blue World kan de klant alle kanten op. Het grote voordeel voor jou als nieuwe medewerker is dan ook deze veelzijdigheid. In deze blauwe wereld is elke dag een ontdekkingsreis. Je stippelt je eigen route uit en werkt intensief samen met je collega’s. Op naar de horizon!

Ervaring is niet nodig

Je kunt bij The Blue World de opleiding volgen die je wilt en zo doorgroeien in je baan en mogelijkheden. Daarom hoef je ook niet per se ervaring te hebben in het maritieme vak. Je leert de theorie tegelijk met de praktijk. Elke dag weer werk je aan je opleiding door te doen wat je écht leuk vindt. Bovendien word je hier niet alleen een nieuwe collega, maar ook een nieuwe vriend!

 

Je wordt hier niet alleen een nieuwe collega, maar ook een nieuwe vriend!