Chat

Werkzaamheden bij Noordendorp Transport

Noordendorp Transport heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Werken bij Noordendorp Transport

Al meer dan 100 jaar specialist

Zeven dagen per week, 24 uur per dag staat Noordendorp Transport klaar voor klanten. In de ruim 100 jaar dat het bedrijf bestaat, is het uitgegroeid tot een specialist in de volle breedte van het transportvak. Voor ieder vervoersvraagstuk heeft Noordendorp Transport een passende oplossing. Lijkt het jou wel wat om jouw probleemoplossend vermogen hier in te zetten?

Transport, opslag en koeriersdienst

Uiteraard staat efficiëntie voorop bij de transportdiensten die Noordendorp Transport aanbiedt. Zowel nationaal als internationaal vervoert het bedrijf diverse goederen voor een breed spectrum aan klanten. Maar ook voor opslag kunnen klanten hier terecht: er is maar liefst 15.000 m2 voor beschikbaar. Tot slot biedt het bedrijf ook koeriersdiensten en spoedtransport door heel Europa. Kortom: een heel veelzijdig bedrijf!

Leren en doorgroeien

De bedrijfscultuur van Noordendorp Transport wordt door algemeen directeur als volgt verwoord: 'Een transparante werkwijze, het nakomen van afspraken, planningen en oprechte betrokkenheid bij klanten vinden wij van groot belang. Met al onze medewerkers steken wij dagelijks veel tijd en energie in innovatie en ontwikkelingen in de branche, om zo continu te verbeteren.' Je kunt hier leren en doorgroeien op basis van je eigen capaciteiten. Kom eens op gesprek!

Contact met Noordendorp Transport

Wil je solliciteren bij Noordendorp Transport of meer informatie? Dan kun je terecht bij:

Lijkt het jou wel wat om jouw probleemoplossend vermogen hier in te zetten?