Chat

Werkzaamheden bij Looms Transport

Looms Transport heeft regelmatig vacatures voor onderstaande beroepen en functies. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

 

Werken bij Looms Transport

De zware jongens van de transportbranche

Dat Looms Transport specialist is in internationaal transport, is een feit. Maar écht typerend voor dit bedrijf zijn hun aanvullende specialismen: kranen, machineverhuizingen, heftruckverhuur, op- en overslag en containerverhuur. Ze noemen zichzelf dan ook ‘zware jongens met een opvallend voorzichtige aanpak’. Past die omschrijving ook bij jou? Dan zit je hier goed.

Specialist in machineverhuizingen

Ook productiebedrijven verhuizen wel eens. En dan komt het aan op een bijzonder precair klusje, namelijk het verhuizen van de machines. Daarin is Looms Transport gespecialiseerd. Inclusief eventuele demontage en montage, uitlijnen, waterpas stellen en verankeren. Er komt van alles bij kijken. Daarom is het ook een mooi specialisme binnen de transportbranche. Grijp je kans om ook een expert te worden op dit gebied!

Al meer dan 90 jaar transport

Ruim 90 jaar bestaat Looms Transport inmiddels. Meer dan genoeg tijd dus om uit te groeien tot een veelzijdig transportbedrijf. Je zult merken dat je collega’s hier gemotiveerd en deskundig zijn. En natuurlijk helpt het bijzonder uitgebreide wagenpark en een ruim assortiment hulpmiddelen ook mee om de exceptionele transporten en bedrijfsverhuizingen te realiseren. Kortom: het is een bijzondere plek om te werken.

Contact met Looms Transport

Wil je solliciteren bij Looms Transport of meer informatie? Dan kun je terecht bij:

Zware jongens met een opvallend voorzichtige aanpak